28 ene 2014, 11:10

Желание 

  Poesía » De amor
568 0 0

Ако знаеш колко те желая.
Kато слънце малките цветя.
С мен съдбата сякаш си играе -
днес съм тъжна - утре пак летя.


И сега, когато теб те няма,
искам аз да свърши този ден.
И макар че вече съм голяма,
в мен живее палаво дете.


Искам да съм вятър, който гони
лъчите в твоите коси,
да съм топъл дъжд отронен,
който раменете ти роси.


Искам да съм цвят ухаещ,
гъделичкащ твоето носле.
И дори ти да нехаеш,
с мен да бие твоето сърце.

© Таня Гулериа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??