28.01.2014 г., 11:10 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
570 0 0

Ако знаеш колко те желая.
Kато слънце малките цветя.
С мен съдбата сякаш си играе -
днес съм тъжна - утре пак летя.


И сега, когато теб те няма,
искам аз да свърши този ден.
И макар че вече съм голяма,
в мен живее палаво дете.


Искам да съм вятър, който гони
лъчите в твоите коси,
да съм топъл дъжд отронен,
който раменете ти роси.


Искам да съм цвят ухаещ,
гъделичкащ твоето носле.
И дори ти да нехаеш,
с мен да бие твоето сърце.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??