19 mar 2018, 10:50

Желание 

  Poesía
229 2 1

Нека за кратко ти бъда момиче! 
Хайде, тичай след мен! 
Още малко и пътят ще свърши. 
Догони ме! 
Ще потъна в тревата, 
ще те слушам задъхан
как шептиш като мантра 
моето име. 
Ще ми драсне ръката 
едно шипково клонче... 
Приближи ме със дъх, 
целуни ме по болката! 
Зарежи този град! 
Да се хвърлим в реката 
като диви пъстърви! 
Като цветен прашец 
да се пуснем по вятъра! 
Да избягаме днес! 
Ти нима не дочуваш
песента на тревите? 
Стой по-близо до мен 
и целувай! Целувай ме...

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??