2 feb 2006, 19:47

Желание 

  Poesía
809 0 2
Всеки ден се влюбвам в тебе на ново,
Не ми омръзваш капка дори....
Жадувам да те видя отново,
Да се сгуша в твойте гърди...


Всеки ден мечтая да бъда,
За тебе първа жена....
Да мога до теб да заспивам,
Да показвам явно любовта ...


Всеки ден се моля на Господ,
Тази вечер да останеш при мен,
Все моля, но пак си отиваш,
Изнервен, но и раздвоен....


Раздвоен от твоя живот,
Намираш утеха в мойто сърце,
Аз знам че в тебе става обрат,
Прегърни ме, протегни ръце....


С поглед аз ще те погаля,
С усмивка ще те стопля в нощта,
И запомни, че няма да оставя,
Съдбата да ми вземе любовта....


Да ми открадне топлината на душата,
И смисъла на мойте дни,
За мене ти си светлината,
Без тебе страх ме е и ме боли...

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, мое е!

    И виждам разликата с началото, написах го набързо...поне ти харесват два куплета, на мене ми харесва цялото - то е малко от душата ми!
  • Последните два куплета...само това ми хареса,ако е твое?Ти виждаш ли разликата с началото??
Propuestas
: ??:??