7 nov 2022, 23:16

Желание 

  Poesía » De amor
739 1 2

   

         Желание

Аз искам с теб да си говоря,

понякога и да мълча!

Душата ми да бъде твоя,

да ме сънуваш през нощта!

 

Да ме приемеш със сърцето

и мислите ми да четеш!

И да ми подариш небето,

и времето за мен да спреш!

 

Аз искам с чувствата красиви

да сбъднеш моите мечти!

В очите твои мълчаливи

любов за мене донеси!

 

Ако не можеш да обичаш,

до мен не се докосвай ти!

Тръгни си без да се обръщаш,

дори и много да боли!

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??