23 sept 2006, 20:10

Желание 

  Poesía
628 0 9
Искам да стигна Луната,
да си поговоря с нея,
като със сестра,
да докосна поне една звезда,
да полетя за миг със вятъра.
Да съм като птица,
свободна,лека,
да съм красива-като нимфа,
искам да сбъдвам на всички желанията
да съм приказна фея...
Искам още хиляди неща,
но те са възможни,
само и единствено-
когато съм със тебе!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??