Sep 23, 2006, 8:10 PM

Желание 

  Poetry
627 0 9
Искам да стигна Луната,
да си поговоря с нея,
като със сестра,
да докосна поне една звезда,
да полетя за миг със вятъра.
Да съм като птица,
свободна,лека,
да съм красива-като нимфа,
искам да сбъдвам на всички желанията
да съм приказна фея...
Искам още хиляди неща,
но те са възможни,
само и единствено-
когато съм със тебе!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??