19 sept 2010, 11:21

Желание 

  Poesía » De amor
514 0 1

Как искал бих... каменно да е сърцето,
а погледът ми  с твоя... нивга среща не намерил.
Защо потърси устните ми? С целувка страстна ме плени,
а сетне ме остави и искаш да забравя...

Клел се бях, че няма пак да се поддам -
на ласки нежни, помисли греховни,

а ето, че капанът щракна...
Жалък роб - това съм аз сега.

Как бих искал... във нищото да се разтворя,
да не чувствам, да не виждам,
и образът ти да изтлее, да изчезне,  
Да нямам спомен никакъв за тебe...

Каква е тази участ зла? Защо споходи ме отново?
Дарява ме за миг с крила, а после ги отнема.
Жестоко е това... и болката остава само.
О как искал бих... във сън без сънища да се затворя
и там спокойно да дочакам... Края...

© Александър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • По-ведро,Сашко!От сън,още повече пък без сънища,спомени няма.Поздрави и усмивки!
Propuestas
: ??:??