23 jul 2008, 10:43

Желание 

  Poesía » Erótica
917 0 5

Кажи ми пак колко

силно ме желаеш.

Кажи ми  колко

силно искаш да ме

имаш ти.

 

Как дълбоко в мен

искаш да останеш

и да слушаш моето

стенание...

 

И нежно с език да

събираш

капчиците пот от

моето тяло.

 

Как без дъх ще

ме оставиш пак,

докато с ръцете си

обхождаш всичко мое.

 

И после как ще

ме прегърнеш

и няма да ме

пуснеш.

 

 

© Симеонова Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??