Кажи ми пак колко
силно ме желаеш.
Кажи ми колко
силно искаш да ме
имаш ти.
Как дълбоко в мен
искаш да останеш
и да слушаш моето
стенание...
И нежно с език да
събираш
капчиците пот от
моето тяло.
Как без дъх ще
ме оставиш пак,
докато с ръцете си
обхождаш всичко мое.
И после как ще
ме прегърнеш
и няма да ме
пуснеш.
© Симеонова Симеонова Всички права запазени