4 sept 2022, 15:08

Желания и пориви 

  Poesía
195 0 3

Желания...

Желания и пориви...

Да те изрисувам гола върху лист със моливи.

И после с гумичка да те изтрия, 

и истината за картината със теб да скрия...

Картина, изрисувана с, треперещи от страст, ръце,

със грешни мисли,

със туптящото, забързано сърце,

и учестено дишане,

и поглед, леко притеснен,

смутен от мислите,

прокрадващи се вътре в мен ....

 

От тебе искам листи да ми подариш, молив и гумичка към тях да прикрепиш...

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??