14 oct 2005, 22:00

Желая те! 

  Poesía
932 0 1
Независим.
Незаконен.
Непостоянен.
Искам да те отпия,
в желание се убивам!
Мечтая ли те?
Объркани горчивини
от елексира на деня ти.
Скоро ще избягам.
Ще ти липсвам страшно.
За съжаление дори го зная.
Бях родена да те
запълня...
да те възвърна и продължа,
но светът е объркан 
и ти си независим,
а аз необвързано си отивам!
        
 

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??