Oct 14, 2005, 10:00 PM

Желая те! 

  Poetry
919 0 1
Независим.
Незаконен.
Непостоянен.
Искам да те отпия,
в желание се убивам!
Мечтая ли те?
Объркани горчивини
от елексира на деня ти.
Скоро ще избягам.
Ще ти липсвам страшно.
За съжаление дори го зная.
Бях родена да те
запълня...
да те възвърна и продължа,
но светът е объркан 
и ти си независим,
а аз необвързано си отивам!
        
 

© Катерина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??