Железни врати
Не заключвай вратата, живот!
Не заключвай!
Искам въздух. Сега!
Дай ми въздух...
В светлината, живот, нарисувай
първообраза свой.
... Нарисувай, живот, да докосна,
... нарисувай да видя
същността ти, живот,
същността ми...
Отключи ги, живот! Отключи ги
тез железни врати...
Отключи ме!
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados