Жена - силна като камък,
със златно сърце!
Жена, чийто очи дават сила и опора,
чиято прегръдка сгрява и в най-студените дни!
Жена, борила се с живота
и запазила добротата на душата!
Жената, чиято сила
ме поддържа!
Жената сега с белите ореолни коси,
с меките приласкаващи очи!
Жената, дарила ме с любов
и изградила ме като човек!
Жената, милвала ме в трудните мигове
и прегръщала ме в радостта несравнима!
Жената - най-добрата...!
Просто несравнима и незабравима!
На жената, която ме отгледа и благодарение, на която съм просто човек!
© Криси Todos los derechos reservados