23 сент. 2008 г., 13:37

"Жена" 

  Поэзия
590 0 2
 

Жена - силна като камък,

със златно сърце!

Жена, чийто очи дават сила и опора,

чиято прегръдка сгрява и в най-студените дни!

Жена, борила се с живота

и запазила добротата на душата!

Жената, чиято сила

ме поддържа!

Жената сега с белите ореолни коси,

с меките приласкаващи очи!

Жената, дарила ме с любов

и изградила ме като човек!

Жената, милвала ме в трудните мигове

и прегръщала ме в радостта несравнима!

Жената - най-добрата...!

Просто несравнима и незабравима!

 

 

 

На жената, която ме отгледа и благодарение, на която съм просто човек!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??