12 abr 2009, 0:21

Жена 

  Poesía » De amor
537 0 3

За тебе съм загадъчна магия

и тръпката от свят незнаен, нов...

Греха от устните ти ще изпия -

ще те превърна цялата в любов!...

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??