15 may 2016, 21:16

Жена 2 

  Poesía » De amor
280 0 0

Бриз лек със своя лъх

в пек и мъка ме утешава.

И когато чезне сетен дъх,

тя - жена, от тях ме спасява.

И бурята в душа утихна

и тя кротко се усмихна.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??