15.05.2016 г., 21:16 ч.

Жена 2 

  Поезия » Любовна
233 0 0

Бриз лек със своя лъх

в пек и мъка ме утешава.

И когато чезне сетен дъх,

тя - жена, от тях ме спасява.

И бурята в душа утихна

и тя кротко се усмихна.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??