С мечтата си летях безбрежна
и търсих своята жена.
Избрах я до полуда нежна -
в душата ми е светлина...
За моя радост и заблуда
щастливи сме в любовен храм.
В нощта, преди да се събудя,
преди да зная, че съм сам.
© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados