7 mar 2013, 22:23

ЖЕНА 

  Poesía » Otra
514 0 2

        

 

             ЖЕНА

 

Живот от сътворението ти

създаваш на света с любов,

всеотдайна, даже през сълзи

понякога, животът е суров.

Една душа закърмиш ли веднъж,

най-пъстрите цветя виреят там,

не зажадняват никога за дъжд,

те вечни са във този океан.

Нуждае се светът от светлина,

от аромата на вълшебен цвят

в градината наречена - жена

съхранен е цял от обич свят.

Антология си, прелест вечна,

най-истинското боже сътворение,

носи достойно името човек,

жена, бъди благословена.

 

Честит празни на всички жени!

 

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??