23 jul 2021, 0:43

Жена на токчета 

  Poesía » Civil
858 0 0

Жена на токчета
 

Жена на токчета прекосява деня,
тя е различна, над бариери,
познава маските във света, 
знае да стъпя - къде и кога с маниери!

 

Тя, гледа в очите, без лицемерие, 
чувствата и говорят, без глас, 
в душата си носи свое доверие - 
на токчета преминава света!

 

Почукват под тях старите грешки
от амбиция, страх, ограничения, 
не носи перфектност, няколко смешки
под ревера от вчера - за сравнение!

 

Вечер събува обувки на прага
и влиза в свят на мечти и творения, 
под звезди - толкова крехка и малка, 
да се изпее в едно стихотворение!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??