29 ago 2008, 20:27

Жена (обещано хайку) 

  Poesía » Formas orientales
703 0 12
 

волна душата

гони силни ветрове

чака полъх лек

*

воал от нежност

погалва сетивата

поражда ново

*

гръм поразява

звук дарява светлина

носи истини

*

(цикъл "хайку")

29.08.2008г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??