9 may 2008, 10:21

Жена с две лица.. 

  Poesía
956 0 13
 

Тъмни страсти в мен бушуват,

грешни мисли в мен лудуват,

че жена съм с две лица -

и праведна съм и съм грешница.

 

В безлунни нощи теб сънувам,

в студени дни ласките ти аз бленувам.

Грешницата в мен те иска,

праведната мисълта за теб подтиска.

 

Но да се боря със страстта, не мога!

Тялото изгаря, търси  твоя допир.

Праведната силно негодува,

грешницата в мен за сласт жадува.

 

Жаравата в буен огън ти превърна

и ето че грешницата надделя.

Животът ми наопаки обърна,

направи ме жена с две лица...

 

 

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??