11 feb 2007, 21:16

„Жена втора ръка” 

  Poesía
791 0 8

„Жена втора ръка”

Когато ме поглеждаш

погледът ти все напред да бъде

не се обръщай за да ме наглеждаш

моето „аз” зад теб не ще осъдиш.

 

Не си мисли, че с нещичко ме превъзхождаш.

Запомни, че за да ме видиш гледай все напред!

Понякога е глупаво от самочувствието си да изхождаш

да потъпкваш другите е грях навред.

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??