18 abr 2005, 18:19

Жената която засаждаше цвете 

  Poesía
800 0 4
Жената която
засаждаше цвете
имаше чисто сърце
с ръцете си
го редеше
и с мечти
цветето беше капризно
тя пророни сълзи
с тях
съживи го
сега то радва
други очи

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??