18.04.2005 г., 18:19 ч.

Жената която засаждаше цвете 

  Поезия
788 0 4
Жената която
засаждаше цвете
имаше чисто сърце
с ръцете си
го редеше
и с мечти
цветето беше капризно
тя пророни сълзи
с тях
съживи го
сега то радва
други очи

© И.Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??