12 ago 2007, 1:05

Жената в бяло 

  Poesía
889 0 3

Тя първа живота посреща,
последна ръката държи, 
тя в болката твоя поглежда
и мъката твоя теши.
Сърцето голямо ти дава 
надежда и вяра и сили, 
за теб тя докрай се раздава
в безкрайните нощи и дни.

© Маргарита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??