Aug 12, 2007, 1:05 AM

Жената в бяло 

  Poetry
870 0 3

Тя първа живота посреща,
последна ръката държи, 
тя в болката твоя поглежда
и мъката твоя теши.
Сърцето голямо ти дава 
надежда и вяра и сили, 
за теб тя докрай се раздава
в безкрайните нощи и дни.

© Маргарита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??