4 dic 2018, 14:06

Жените след теб 

  Poesía » De amor
560 0 2

Дали ще обичат, не вярвам.

(Питам за тези след теб).

Ръцете, с които прегръщам

дали ще ги стискат, когато съм зле?!

Както го правеше.

Винаги и не ме предаде.

Като теб дали ще успеят,

да се преборят с дявола в мене?!

А дали ще са силни,

да ми помагат, когато съм слаб?!

На действия, а не на думи -

теб отдавна те признах!

Но не вярвам да са смели,

по пътя има препятствия и завои.

Онова, което изградихме с години,

нима ще оставиш други да рушат?!

Нека да чакат, жените след теб.

Очите ти за мен са най-красиви.

Сили намери докрай да прочетеш -

написах ти най-искрените думи!

 

 

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех, тя е щастливка, превръщаш я в Икона, но на която само ти се молиш...
  • Ако го прочете, ще разбере. Докосва стихът ти и аз те поздравявам! Винаги се усеща, когато думите са изляти от сърцето.
Propuestas
: ??:??