Подведох се по тая мода тъпа
и ризата си разкопчах -
да ми се вижда пъпа!
Една оса
отнейде се засили
и право по корема ме ужили!
А след това
и по-надолу слезе!
Какво да крия -
в гащите ми влезе!
И там
като започна да ме жили!
Крещях, врещях
и плаках с всички сили!
Сега под пъпа
тъй съм се подул,
че сякаш имам в гащите цървул!
Да се покажа
пред познатите не смея -
не се подхилкват,
а направо си се смеят!
Мъже,
не се поддавайте на суетите -
това го оставете на жените!
Не се увличайте
по тая мода тъпа,
а си пазете пъпа - и под пъпа
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados