9 dic 2011, 9:38

Жертви на жестокостта 

  Poesía » Otra
674 0 5

Жертви на жестокостта

 

 

 Жертви прави ни жестокостта,

живеем в лошо време,

назовава се с различни имена,

основното е „престъпление”.

 Тя облича се в различни форми,

често дори живее вътре в нас,

малко трябва ú да се отприщи,

със сила да ни подчини във  власт.

 Насилниците милост нямат!

Нараняват без чувство за вина,

нападат, насилват, оскверняват,

безмилостно ограбват тяло и душа.

 Те използват и захвърлят свойте жертви

като ненужни вещи и без страх,

извършили немислимото,  и смели

впускат се в поредния си грях.

 Често страх ни е да се оплачем,

повечето пъти води ни срама

отново жертви да не се окажем,

опетнени и захвърлени  в калта.

 Нашата държава  е безпомощна, безсилна!

От ужаса на времето да ни спаси,

но докато стои и безучастно гледа,

злото дебне и тепърва предстои!

 

© fervor Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ВИ , че се отбихте, прочетохте и оценихте!УВАЖАВАМ И ЦЕНЯ МНЕНИЕТО ВИ!Хубав ден приятели!
  • Много истинско!Поздравявам те за доброто ти сърце!
  • Ех, Ели! Пиши за доброто, момиче! Има го, съществува, мила! Хубав стих, но...гледай с надежда и вяра! Поздрави!
  • !!!
  • Истинско и болезнено! Светъл поздрав, Ели!
Propuestas
: ??:??