26 dic 2006, 14:16

Жестока обич 

  Poesía
885 0 3

Обичам те безмилостно и силно,
обичам те с пламнало сърце,
когато си така далече
душата ми болезнено живее!

С такава сила те желая
и огън буен в мен гори,
в горещи пламаци трептя
за да успея да те задържа.

Каква е тази силна обич,
какво е чудото в мен,
така се чувствам че не смея
без теб и ден да изживея.

И болката е тъй жестока
в нея обичта трепти,
една любов  да преживея
с една любов ме ти дари.

Със спомени не бих могла
тъгата си да утоля
ела при мене ти в ноща
и тази обич аз да възкреся.

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??