Обичам те безмилостно и силно,
обичам те с пламнало сърце,
когато си така далече
душата ми болезнено живее!
С такава сила те желая
и огън буен в мен гори,
в горещи пламаци трептя
за да успея да те задържа.
Каква е тази силна обич,
какво е чудото в мен,
така се чувствам че не смея
без теб и ден да изживея.
И болката е тъй жестока
в нея обичта трепти,
една любов да преживея
с една любов ме ти дари.
Със спомени не бих могла
тъгата си да утоля
ела при мене ти в ноща
и тази обич аз да възкреся.
© Силвия Спасова Все права защищены