22 mar 2008, 19:21

Житейски кръговрат 

  Poesía
705 0 1
Музика, веселие,
любов и рози -
изместват ги
жестоки кризи,
заради които продаваме
последните си ризи.

В живота става
все така -
след щастие голямо
проблем ни се стоварва
и че ще го решим,
дори не ни се вярва.

Но нищо не е вечно
в тоз живот,
ни радост, ни тревога,
а всичко е един
житейски кръговрат,
без който всъщност аз не мога!

© Емилия Трайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??