17 feb 2009, 8:22

Жив 

  Poesía
474 0 4

            ЖИВ

 

Трептят стрелките уморени,

препъва ме животът сив.

И бавно съхнат моите вени.

 

… А колко искам да съм жив!

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??