16 sept 2021, 16:44

Жива 

  Poesía » Filosófica
349 0 1

За дъха ми бавно се закача
въздишка лека на наслада,
че все пак жива съм аз още.
И днеска не затихна
безбрежната вълна.

 

На живота малката закачка
със смях приемам за утеха,
че все пак хубаво ми е
насред мрачната тълпа.

 

И слънцето не ще залезе
колкото и гняс да хвърляте по него.

А аз ще гледам отстрани
как усърдно тракат
с чукалата
в отчаян опит да Те заглушат
Теб – неземен смях,
кънтящ във небесата.
Теб – безспирен огнен звън.

© По Йо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??