7 dic 2008, 18:23

Жива 

  Poesía
584 0 4

 

Жива

 

Напомняш ми - дете съм още

и смея се на свойте грешки,

сънувам денем и будувам нощем,

не чувам строги забележки.

Казваш ти, че прекалено се вълнувам

и приказка мистична не била светът,

като принцеса аз че съществувам,

и лекомислено било по този леден път.

Ех, гледаш ме и чудиш се навярно...

Разхождам се на пръсти без да спра,

как пея и живея все по-жадна

за танц и ласки с твойта длан.

Как тъй съм толкоз неуморна,

че да тичам весела във кръг?!

Аз дива съм и непокорна -

по-жива съм от всеки друг!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??