26 ene 2011, 13:17

Живеем 

  Poesía
442 0 1

                ЖИВЕМ

 

Бяхме малки, играехме на мама и тате,

а после от игрите родиха се деца.

Момиченцата мечтаеха за палати,

на момчетата им стигаше тиган с  яйца.

 

Девойките станаха приказни принцеси.

Потърсиха ги от далечни светове.

И взеха роли на домашни  метреси.

И носят роби с избледнели цветове.

 

Сега сме мъже, едва изкарваме за хляба.

А  вечер прегръщаме скучни жени.

Мечтаем все за  неделята сляпа.

Остават спомени от минали дни.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??