25 jun 2007, 10:37

Живей го ти! 

  Poesía
659 0 3
Колко много, колко пъти сме грешили,
а колко малко чужди грешки сме простили?
Живеем дните си в объркан свят,
само грешки правиш, щом си млад.
И остаряваш, и времето минава,
и за своите грешки съжаляваш,
а почваш чуждите да опрощаваш
и така живота пропиляваш!

Животът е един, живей го ти!
Най-добре живее, който не греши!
Бъди човечен, добрини прави
и дядо Господ ще те награди!

Не разбираш ли, времето минава,
като пясък в твойте шепи се стопява
и все по-малко време ти остава,
и всеки миг... животът намалява!

Животът е един, живей го ти!
Със радост сбъдвай своите мечти.
На света с усмивка погледни,
и най-важното - че си човек, помни!

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??