10 abr 2016, 16:49

Живей за себе си 

  Poesía » De amor
316 0 0

                                                   Живей за себе си

 

 

Живей живота си без тайни.

Раждаш се волен и щастлив.

Чувства и радост - трайни.

Радост и увереност, че си красив,

живей без план, без обещания,

без клетви за вярност,

без окови в душата си.

Един е животът!... За себе си живей!...

Не мисли дали някой те обича,

не мисли какво е в душата му.

В твоите необуздани мечти вярвай.

Грижи се за твоето сърце да е спокойно.

Обичай без клетви и канони. Не тайно,

обичай и живей за себе си, човече.

Дори само луната да те целува,

да те люлее нежност, сърцето да лудува

и изпълнено с обич, надежда да плува

в любовта, изпълнена с вяра

и живот без тайни и без клетви.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??