10 sept 2009, 0:40

Живият цирк 

  Poesía » Parodias
865 0 1

Аз съм клоунът.
Аз съм акробът.
Аз сам продавам билети
и уреждам нещата.
Аз съм този, който забавлява света.
Аз съм този, който се смее на смъртта.

© Димитър Момнев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??