11 sept 2007, 8:00

Живот 

  Poesía
448 0 4
Животът с топъл ритъм пулсира,
обичащи обичат да галопират!
С неупотребени ангелски криле,
любовта притискат в своите ръце!

Животът по стръмни склонове се спуска,
потъва, извира и ромони звучно!
В безброй цветове! Понякога във студ.
Душа, енергия, полет! Човешки Дух!

Животът с необикновените си мигове,
щастлив е и Богът се събужда!
Смирява вятъра, вълни приспива,
невинна вяра със любов, но... жива!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??