24 mar 2008, 10:33

Живот 

  Poesía » Otra
680 1 2

Усещал ли си самота?

Оставал ли си сам в нощта?

Загубвал ли си любовта?

Да, все тъжни и мъчителни неща!

Но радвал ли си се на воля?

Танцувал ли си под дъжда?

Притичвал ли си се на помощ, когато приятел е в беда?

Да, и това е част от реалността!

 

Събития преплитат се неволно,

показват съществуването ни в света

и ето, сърцето ти забива за миг по-силно при мисълта,

че си оставил след себе си следа.

 

Въртят се размисли в главата,

че животът кръговрат е,

в който всички чувства се редят и с една единствена сълза,

разкриваш толкова неща.

Дори и мъка да те сполети, събираш сили!

Изправяш се, сякаш огън във вените гори

и кара те да продължаваш.

 

Животът странен е, уви,

 и в него всичко се мени!

Единствената непроменлива величина

е изборът на човешката душа.

Така че, решението е в твойте ръце

и сам избираш пътеката "Живот" къде ще те изведе.

© Йоана Рангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво како много ми хареса,него казвам само за това ,че си ми сестра,а защото наистина е прекрасно!
  • Здравей Йоанче и сърдечни поздрави за прекрасния стих! Поздравявам те с настъпването на пролетта и ти пожелавам никога да не си самотна, а винаги желана и обичана!
Propuestas
: ??:??