9 sept 2008, 18:15

Живот 

  Poesía
387 0 1

Животът не е шах или табла,

нито някаква игра,

понякога жестоко ни наказва

за лошите постъпки и дела.

С него сме в яростен двубой,

гризем си един на друг ребрата,

отстъпваме ние, а някой път той

ни храни с надежда сърцата.

Понякога прощава всяка грешка,

дори е отстъпчив и мек,

свил се в някой ъгъл, с насмешка

се чуди на творението, наречено ЧОВЕК.

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??