Животът е игра с прости правила,
в която опитваш да спечелиш следващия ден.
И всеки миг от него е мъничка война,
но понякога оставаш победен!
Новото утро е безценна награда,
но денят е дълъг, а борбата - тежка...
В живота помощ рядко се предлага,
такава е проклетата участ човешка!
Ето, че идва нощта - няколко часа покой,
но дали ще извадиш късмет?
Дали ще оцелееш след безмилостния бой?
Дали ще имаш сили да продължаваш напред?
© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados