25.09.2009 г., 15:24 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
563 0 3

Животът е игра с прости правила,

в която опитваш да спечелиш следващия ден.

И всеки миг от него е мъничка война,

но понякога оставаш победен!

 

Новото утро е безценна награда,

но денят е дълъг, а борбата - тежка...

В живота помощ рядко се предлага,

такава е проклетата участ човешка!

 

Ето, че идва нощта - няколко часа покой,

но дали ще извадиш късмет?

Дали ще оцелееш след безмилостния бой?

Дали ще имаш сили да продължаваш напред?

© Цветина Ненчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??