4 abr 2014, 23:03

Живот 

  Poesía
355 0 2

Живот

 

Едно е времето

- сух тропик

 

ветрее колагена

и блясъка угасва

 

корито на река,

окаменели орбити

 

бразди върху

пръстта – безплодие.

 

Зимни коледи...

и все пак кълнове...

 

Една стърчи

навръх стеблото,

 

мечтата ми! Да не загине,

я поливам винаги

 

с жажда

и наивност.

© Златина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??