31 ene 2007, 14:13

Живот 

  Poesía
631 0 1
Блъснат в бурното море,
от различни светове,
търсещ мигове прекрасни,
в стоновете тъй ужасни.

И оставен при греблата,
да гребе към светлината,
за да почне нов живот,
за да търси своя брод.

Той избрал е пътя на съдбата,
да го води за ръката.
Тя го блъска във скали,
и разбива всичките мечти.

Позволил да се поддава-
свойте клетви нарушава,
но търпи и не ругае,
защото своите мечти той вече знае!

© Николина Цинцарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??