8 may 2007, 11:51

живот 

  Poesía
822 0 6

О, сърце, колко тежко е да живееш така -

ден за ден, все в несрети!

О, живот мой, защо създадох те така,

защо избрах ти таз съдба,

роб на горди мисли бях,

от бурна страст кипях,

но в мене демон се всели

и всичките мечти

неусетно бързо изпепели!

Остана ми само живот

на лъжи, тревоги и борби богат,

живот на скитник,

скитащ душата си да дири!

                                                                                        марти парти;

                                                       

 

© Мартин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??